Fisker genforenet med sin mistede hund efter dramatisk redning på havet

14/05/2024 13:03

|

Redaktionen

Foto: 9news Foto: 9news
En gammel fisker blev overvældet af følelser, da han fandt sin hund, der var faldet overbord.

Mest læste i dag

Det er svært at forestille sig noget mere hjerteskærende end at se en god ven forsvinde på åbent hav.

Dette skete i Victoria, Australien, hvor den 75-årige fisker Alfonse Attard oplevede sin hund, Jack, forsvinde i dybet.

En dag var Alfonse ude med sin båd sammen med Jack, en Jack Russell Terrier, kun få meter fra kysten, da en kraftig og uforudsigelig bølge væltede båden og kastede dem begge i vandet.

Foto: 9news

Redningsaktionen

På en nærliggende fiskerbåd bemærkede to fiskere, Laurie Borg og hendes søn Trever, ulykken og skyndte sig til undsætning. Inden for få minutter lykkedes det dem at redde Alfonse og bringe ham sikkert til stranden. Alfonse insisterede dog på, at de skulle finde Jack.

Hunderacen Jack Russell Terrier er ikke kendt for deres evner i vandet, men Jack havde altid fulgt sin ejer, når Alfonse skulle ud på havet.

Efter at have reddet Alfonse Attard op på land, vendte Laurie og Trever tilbage til ulykkesstedet for at lede efter Jack. Heldigvis havde Jack klogt nok klamret sig fast til bådens forstavn og søgt tilflugt i en luftlomme under den væltede båd.

Da fiskerne endelig fik vendt båden om, fandt de Jack. Han var gennemblødt og havde sandsynligvis drukket en del saltvand, men han var i god behold.

Foto: 9news

Lykkelig genforening

Da redningsbåden nåede kajen, kunne Alfonse ikke skjule sin glæde. Størrelsen af en Jack Russell Terrier er beskeden, og da båden væltede, havde Attard ikke meget håb om at finde Jack i live.

Redningen blev filmet af andre lokale og delt på sociale medier.

På Facebook-siden af '9 News Perth' blev videoen set af ni millioner brugere.

Videoen fangede Alfonses reaktion i det øjeblik, han genforenedes med Jack. Fiskeren tog bare Jack i sine arme, vuggede ham som en baby, og hans øjne fyldtes med tårer.

Foto: 9news

En person spurgte: "Hvordan har du det?" Alfonse svarede ikke med det samme, men sagde blot:

"Det skal nok gå, det skal nok gå." Det var tydeligt, at Attard ikke kun talte om Jack.

En bruger kommenterede:

"Hvis alle nyheder handlede om lykke, ville verden være et meget bedre sted."

Videoen er virkelig fascinerende og viser den glæde, Alfonse følte, da han fik Jack tilbage. Venskabet og ømheden mellem de to er tydelig.

En anden bemærkning om Jack Russel Terrier er, at de er kendt for deres lange levetid. Nogle kan blive over 20 år gamle. Jack har fulgt Alfonse i næsten 18 år Jack Russell Terrier er kendt for deres lange levetid, med mange eksemplarer, der bliver over 20 år gamle. Jack har fulgt Attard i næsten 18 år. Han er også gammel, men formåede at overleve et skibsforlis.

Se genforeningsvideoen herunder: