Exit blev overvældende for DR-kendis: Følte jeg skulle besvime

19/11/2023 07:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hun håber at have gjort nok indtryk til, at hendes instagramprofil kan vokse.

Mest læste i dag

DR-programmet 'Bagedysten' demonstrerede, hvorfor det fortjener sin titel. Jordbær, bananer og andre klassiske ingredienser blev skiftet ud med matcha og miso, da de talentfulde deltagere trådte ind i teltet ved Clausholm Slot.

For Nicole Mørck blev det en følelsesmæssig rutsjebanetur, der endte med, at hun forlod årets sæson. Ifølge B.T. beskriver Nicole Mørck den overvældende følelse, der overvandt hende, som det øjeblik lige før besvimelse, hvor kroppen reagerer med ubehag.

Nicole Mørck erkender, at hun ikke var i tvivl om, at det var hendes tur til at sige farvel til konkurrenterne. På trods af en lovende start, hvor hun som den eneste formåede at lave sprøde asiatiske trekanter af filodej i den første del af udfordringen, gik det kun nedad derfra.

I den hemmelige udfordring opnåede hun en næstsidste plads, og hendes chokoladearbejde levede ikke op til hendes håb. Efter hendes deltagelse i DR-konkurrencen har der allerede været betydelige ændringer i hendes liv. Hun har sagt sit job som økonomimedarbejder op og er nu på jagt efter nye muligheder.

Nicole Mørck håber på, at hendes Instagram-konto vil vokse i mellemtiden, og at det kan føre til nye jobmuligheder. I det seneste afsnit af programmet afslørede værten Timm Vladimir, at deltagerne lå meget tæt i konkurrencen.