Efter trist besked: Nu deler Ree Park Safari glædelig nyhed

02/11/2023 19:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Nu er der godt nyt fra Karsten Rees dyrepark.

Mest læste i dag

Ree Park Safari bringer nu en betydelig og glædelig meddelelse til offentligheden.

Det er ikke så længe siden, at Ree Park Safari blev ramt af en trist hændelse, som blev kendt af offentligheden.

For nylig oplevede parken en alvorlig situation, da en ung arktisk ulv formåede at undslippe sit indhegn og begav sig ud på en jagt.

Den undslupne rovdyr endte med at tage livet af 31 imponerende flamingoer, to majestætiske hvide storke og en enlig krontrane.

Jesper Stagegaard, som fungerer som administrerende direktør for Ree Park Safari, udtalte på det tidspunkt til Ekstra Bladet, at denne tragedie ikke skyldtes sult, men snarere ulvens stærke jagtinstinkt. Han forsikrede samtidig, at de besøgende, der overnattede i parken, aldrig var i fare, hverken mens ulven strejfede frit eller under dens efterfølgende aflivning.

Nye dyr i Parken

I går blev der indført to prærieugler til deres nye hjem i et fortryllende anlæg med tema fra det vilde vesten, placeret tæt ved Fort Laramie i Nordamerika.

Prærieuglerne skiller sig ud fra de fleste andre uglearter, da de er aktive om dagen, hvilket giver besøgende en unik mulighed for at observere dem i parkens åbningstider.

De to uglebeboere, en han og en hun, blev begge født i 2020 og er nu klar til at tage fat på deres nye tilværelse i parken.

Denne seneste tilføjelse til anlægget giver ikke kun et fascinerende indblik i prærieuglernes liv. Herunder kan du se en video, der viser disse imponerende dyr i aktion.