Efter overraskende exit: Nu vender Thomas Rathsack tilbage til populært TV 2-program

07/09/2023 08:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Nu gør Thomas Rathsack comeback.

Mest læste i dag

Når den sjette sæson af "Korpset - skabt af de rette materialer" har premiere på TV 2 Echo næste måned, vil den have den velkendte instruktør og tidligere jægersoldat, Thomas Rathsack, tilbage. Dette program indebærer, at kendte danskere udfordrer deres fysiske og mentale styrke og gennemgår en række udfordringer, der er inspireret af frømandskorpset.

Efter fire sæsoner besluttede Thomas Rathsack at trække sig på grund af uenigheder om kontrakten. Han udtalte til Ekstra Bladet: "Vi kunne ikke få alle detaljerne på plads, og derfor besluttede jeg at takke nej til at deltage i den femte sæson." Han tilføjede dog, at dette ikke var en permanent beslutning og sagde: "Måske bliver det aktuelt igen en dag. Dette er ikke en endegyldig beslutning, og jeg er aldrig endegyldig om noget."

Nu er det imidlertid blevet en realitet. I den kommende sæson vil der være 14 nye deltagerne, som alle er kendte ansigter, og fire instruktører. En af instruktørerne vil være Thomas Rathsack, der vender tilbage til programmet. Han vil blive ledsaget af sine kolleger Erik B. Jørgensen og Rune Danielsen, som også var med i den femte sæson, samt en ny instruktør ved navn Rune Viborg, der tidligere har været frømand.

Derudover vil holdet få selskab af lægen Rasmus Beier Müller, som blev afsløret af TV 2 ifølge BILLED-BLADET.

"Korpset - skabt af de rette materialer" vil have premiere på TV 2 Echo den onsdag den 13. september.