Efter 7 lange år: TV 2-profil siger pænt farvel

21/11/2023 10:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Christel Pixi stopper på 'Go' morgen Danmark'.

Mest læste i dag

TV 2-personligheden Christel Pixi har i syv år været en fast del af 'Go' morgen Danmark' på TV 2, hvor hun har beriget morgenfjernsynet med delikate opskrifter og idéer til morgenmad, aftensmad og madpakker.

Nu har hun imidlertid besluttet sig for at sige farvel til det populære morgenprogram.

Dette afslører hun i en hjertelig afskedserklæring på sin Instagram-profil.

"Efter 7 år på jeres morgenfjernsyn, primært med opskrifter inspireret af det overdådige amerikanske kagekøkken, og senere med enkle opskrifter til aftensmad og madpakker, siger jeg pænt farvel," skriver TV 2-profilen i opslaget og fortsætter:

"En lille rejse, der startede med min første bog i samarbejde med Aarstiderne, udviklede sig til en fast pligt som ufaglært kok på jeres morgenfjernsyn. Jeg elsker at stå bag skærmen, så det er lidt vemodigt at sige farvel."

Christel Pixi angiver ikke årsagen til sit stop, men ser frem til at 'folde sine vinger ud' efter mange år i rollen som kagebagersken fra 'Go' morgen Danmark'.

Samtidig håber hun, at dette vil markere begyndelsen på noget nyt.

Siden hun delte opslaget, er der strømmet kommentarer ind fra både seere og kolleger. Blandt dem er 'Go' morgen Danmark'-værten Steen Langeberg, der har skrevet følgende:

"Kæreste Christel! Først og fremmest tusind tak for utroligt mange dejlige smagsoplevelser fra både det søde og det salte køkken. Men mest af alt tak for mange fantastiske grin og hyggelige morgener. Du mødte altid op med et kæmpe smil og en positiv indstilling - og jeg har virkelig nydt at lave fjernsyn med dig. Jeg kommer til at savne dig meget om morgenen og håber, vi ses igen til noget andet sjovt. Kæmpe kram, søde Pixi."