DSB med ny trist meddelelse

20/06/2023 12:25

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
DSB har delt en trist meddelelse til deres passagerer, som skal forvente, at der vil være aflysninger og kortere tog i en periode endnu.

Mest læste i dag

På det seneste har DSB været ramt af store problemer, da medarbejderne på deres værksteder tidligere har nedlagt arbejdet.

De er nu vendt tilbage til arbejdet, men det betyder ikke, at det hele kommer til at køre som smurt. Derimod skal passagererne fortsat forvente, at der vil være problemer hos DSB. 

I en meddelelse på deres hjemmeside oplyser DSB, at arbejdet er blevet genoptaget på deres værksteder, men at det har ført problemer med sig. 

Som følge af disse nedlæggelser, som har varet ved i et par dage, er der nu mangel på køreklare togsæt. Det kommer til at få konsekvenser for passagerer i hele landet, da det får betydning for flere af deres strækninger. 

DSB oplyser, at det kommer til at betyde, at der både vil være aflysninger og kortere tog i den kommende periode. Det skulle dog ikke vare længe endnu, før der er kommet styr på problemer. 

"Arbejdet på DSB's værksteder er nu genoptaget. Arbejdsnedlæggelserne de seneste dage betyder dog, at vi nu har mangel på køreklare togsæt. Derfor kan du frem til 20. juni opleve aflysninger og kortere tog, hvilket betyder færre pladser i togene på flere strækninger i landet," skriver DSB. 

Problemerne kommer til at ramme flere strækninger, men ifølge DSB er det især disse strækninger, der bliver ramt af det. 

  • Aarhus - Odense - København  

  • Kalundborg - Holbæk - København (et tog i timen i begge retninger er aflyst mellem Holbæk og København i dagtimerne) 

  • Nykøbing F - Næstved - København (et tog i timen i begge retninger er aflyst mellem Nykøbing F og København i dagtimerne) 

Hvis du skal med tog, anbefaler DSB, at du altid tjekker Rejseplanen inden du tager hjemmefra. Dermed kan du holde dig opdateret med hensyn til forsinkelser eller aflysninger. 

På deres hjemmesides skriver DSB, at de løbende vil sørge for, at Rejseplanen bliver opdateret. Man kan derfor antaget, at man gå ud fra, hvad der er angivet her.