DR-profil fik pludselig chok, da han modtog overraskende besked i sin e-boks - vent til du ser hvordan sagen tager en uventet drejning

27/10/2023 18:27

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
DR-profilen fik sig et chok, da han modtog overraskende besked i sin e-boks, men ...

Mest læste i dag

Torsdag aften blev dette års sidste afsnit af 'Gift ved første blik' sendt.

Allerede forrige uge blev det klart, at Martin Brodersen og Pernille Mikkelsens forhold var på vej mod afslutningen.

I kølvandet af deres offentlige uenigheder i tv-programmet 'Gift ved første blik', blev Martin chokeret, da han fandt en skilsmisseanmodning i sin e-boks, uden nogen form for forudgående opkald eller sms. Han indrømmer selv, at han ville have gjort det på en mere personlig måde: "Jeg ville aldrig have håndteret det sådan. Jeg ville have ringet eller sendt en sms," udtaler Martin Brodersen om den overraskende skilsmisseanmodning, han modtog elektronisk.

Ikke desto mindre viser det sig nu, at dette dramatiske øjeblik blot var et kapitel i en længere historie, der førte til forsoning og venskab, som Ekstra Bladet rapporterer.

Parret har fundet en ny harmonisk måde at være sammen på: "Pernille og jeg har haft mange gode samtaler og fået ryddet op i vores uenigheder," fortsætter Martin Brodersen.

Flere måneder er gået siden optagelserne til programmet sluttede, og Martin Brodersen forsikrer, at forholdet mellem ham og Pernille Mikkelsen er langt bedre end det, seerne så i gårsdagens finale.