DMI: Sol og lunere vejr vender tilbage

19/05/2023 07:09

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Pæne majdage venter, men regn og torden lurer søndag.

Mest læste i dag

Kristi himmelfartsdag viste sig fra sine pæne side med sol og lunere vejr. Og de kommende majdage bliver på samme måde, lyder det fra vagthavende meteorolog ved DMI Lars Henriksen, sent torsdag aften.

Fredag begynder med tåge og senere mulighed for en lokal byge, men ellers mest tørt med nogen eller en del sol. Vinden bliver svag til jævn, og dagstemperaturen vil ligge på 13 til 18 grader.

Lørdag vågner vi op til nogen sol flere steder og tørvejr. Temperaturer ventes mellem 14 og 19 grader, ved kyster med pålandsvind lidt køligere.

Søndag bliver igen tørt med nogen sol flere steder, men efterhånden mere skyet i Jylland og mulighed for regn- og tordenbyger. Samtidigt sniger temperaturerne sig på op mellem 17 og 22 grader.

Søndagsvejret fortsætter både mandag og tirsdag, men herefter falder temperaturen en smule.

Onsdag byder nemlig på dagstemperaturer mellem 12 og 17 grader. Derudover er der udsigt til nogen sol flere steder, men også mulighed for lokale byger.

Torsdag og fredag ventes uændrede eller lidt stigende temperaturer og "ikke helt stabilt" vejr.

Den generelle vejrudvikling er ret sikker til søndag, men herefter er udviklingen fortsat mere usikker med hensyn til regn- og tordenbygerne.