Godt nyt fra DMI: Sol og 20 grader i weekenden

11/05/2023 11:01

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Vejrudsigten de kommende dage byder på sol og op til 20 grader.

Mest læste i dag

I går bevægede en front sig over de vestlige egne fra vest og trækker nu den anden vej, som sangen siger: "Først den ene vej og så den anden vej."

Men inden fronten trækker sig vestpå, vil den stadig give lidt regn i nogle områder.

Fronten bevæger sig langsomt mod vest, så Vestjylland kan først forvente at se solen ud på eftermiddagen eller aftenen. Derfor vil Jylland og Fyn igen vågne op til et relativt tæt skydække og lidt regn i perioder, inden solen bryder igennem skyerne senere på dagen.

I resten af landet bliver atter vækket af solskin, skriver DMI.

Hen mod weekenden bevæger højtrykket sig endnu tættere på Danmark og lavtrykkene kommer på afstand. Dermed kan vi se frem til flot forårsvejr og temperaturer mellem 15 og 20 grader, lokalt et grader mere.

Det flotte vejr fortsætter hele weekenden, men lørdag vil nok være bedst, da søndag nok vil byde på lidt flere skyer med mulighed for en byge.

Vejret i næste uge

Mandag er der ligeledes udsigt til lidt eller nogen sol med enkelte byger. Temperaturer op mellem 15 og 20 grader - og så falder temperaturen en smule.

Tirsdag bliver nemlig mest skyet med regn og byger med temperaturer mellem 12 og 17.

Fra onsdag til torsdag ventes mere ustadigt vejr med regn eller byger i perioder og lidt lavere temperaturer.

Udsigten er ret sikker frem til mandag. Derefter er vejrudviklingen mere usikker med hensyn til timing og mængde af nedbør.