DMI med rigtig godt nyt

06/05/2023 08:03

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Vi nærmer os så småt de 20 graders varme.

Mest læste i dag

Efter en periode med køligt og blæsende vejr, er der godt nyt for dem, der længes efter forårsvarme. Meteorologerne melder om et skift i vejret, der vil bringe varmere temperaturer og solskin i løbet af den kommende uge. Med temperaturer, der nærmer sig 20 grader, er det tid til at finde forårstøjet frem og nyde det gode vejr.

Søndagens vejr vil byde på tørre forhold med perioder med solskin og dagtemperaturer mellem 10 og 15 grader. Aftenen og natten vil fortsætte med tørt og ret klart vejr, hvor temperaturen falder til mellem 4 og 8 grader.

Mandag byder også på tørt vejr og solskin, med temperaturer mellem 10 og 17 grader. Dog vil kystområderne opleve køligere forhold på grund af pålandsvind. Natten vil byde på skyet vejr vestfra og muligvis lidt regn i de vestligste områder.

Tirsdag vil de vestlige dele af landet få skyet vejr med regn, mens de østlige dele får mest tørt vejr og mulighed for sol. Temperaturen vil ligge mellem 12 og 17 grader om dagen og mellem 9 og 12 grader om natten.

Onsdag starter med skyet vejr og regn flere steder, men efterhånden vil det klare op fra sydvest, og vi kan se frem til nogen sol og spredte byger. Dagtemperaturen vil variere mellem 11 og 16 grader, og natten vil byde på temperaturer mellem 5 og 10 grader.

Torsdag vil der være lidt eller nogen sol og enkelte byger. Dagtemperaturerne forventes at ligge mellem 13 og 18 grader, mens nattetemperaturen vil være mellem 5 og 10 grader.

Fredag og lørdag vil vejret være ustadigt, men temperaturerne forbliver stort set uændrede.

Den kommende uge byder altså på en gradvis opvarmning, hvor vi nærmer os de 20 grader. Det kølige og blæsende vejr vil langsomt ændre sig til lunere og mere forårsagtige forhold. Så gør dig klar til at nyde det gode vejr, og husk solbrillerne, når solen endelig titter frem.