Dette Omikron-symptom opstår tidligt i forløbet

07/01/2022 13:28

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag


Omikron-symptomer har vist sig at påvirke kroppen anderledes end tidligere varianter af coronavirus. Her er de nye symptomer, der ikke påvirker dit nye, hals eller hoved

To nye Omikron-symptomer, der ikke er forbundet med næse eller hals, er blevet rapporteret.

Efter at Omikron dukkede op i Sydafrika i november sidste år, har eksperter hurtigt fundet ud af, at symptomerne på denne højoverførbare Covid-variant er forskellige fra, hvad verden er vant til.

De tre vigtigste symptomer på coronavirus er høj temperatur, ny eller vedvarende hoste, tab/ændring af lugtesans eller smagssans ifølge NHS. Omicron-symptomer har dog vist sig anderledes.

Symptomer på Omikron er blevet rapporteret som "milde" og ligner en almindelig forkølelse. Mens mange af symptomerne har vist sig at påvirke din næse, hals og hoved, er to nye tegn forbundet med den nye variant dukket op..

Hvad er de nye Omikron-symptomer?
Smerter i lænden er blevet rapporteret som et tidligt tegn på Covid-infektion
Et af de tegn, der rapporteres i begyndelsen af ​​Omikron Covid-varianten, er kvalme, ifølge professor Tim Spector fra ZOE Covid-undersøgelsen.

En læge fra Indien, Dr. Sanket Jain, siger også, at hans patienter oplever "tab af appetit, kvalme og opkastning", med PCR-test, der afslører, at de er Covid-positive.

Et andet usædvanligt, men almindeligt Omikron-symptom bemærket i de tidlige stadier af infektion er lændesmerter, som afsløret af data fra Storbritannien, USA og Sydafrika. Andre muskelsmerter er også blevet rapporteret sammen med lændesmerter.

Hvad er de vigtigste symptomer på Omikron?

Almindelige Omikron-symptomer omfatter løbende næse og kradsende hals.
Et af de mest almindelige symptomer på Omikron Covid har vist sig at være en tør/kradsende hals. Andre symptomer ifølge ZOE-appen er:

Løbende næse

Nysen

Lette muskelsmerter

Træthed

Andre tegn på varianten omfatter overbelastning, hjernetåge, hududslæt og endda ømme øjne hos nogle patienter. For nylig har folk rapporteret, at de har oplevet søvnlammelse, og nattesved er også blevet inficeret.

CDC advarer også om et symptom på virussen, der kræver akut lægehjælp, og beder folk om at passe på bleg, grå eller blåfarvet hud, læber eller negle, hvilket kunne indikere lave niveauer af ilt i blodet.

Dr. Anqelique Coetzee, som først slog alarm om den nye variant, har tidligere talt om, at uvaccinerede mennesker også oplever visse symptomer som hovedpine og ømme muskler mere intenst.