Deltager fra "Gift ved første blik" set på en romantisk date - men ikke med ægtefællen

21/10/2023 06:52

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Vi kender ham fra “Gift ved første blik”, hvor han danner par med Sara. Men nu ses han i offentligheden med en anden kvinde.

Mest læste i dag

Spoileradvarsel: Læs kun videre her i artiklen, hvis du eventuelt vil have afsløret, om det ender godt for et af parrene i "Gift ved første blik".

Datoen er torsdag den 12. oktober, hvor det endelig bliver afsløret, hvad der sker med de sidste par i programmet "Gift ved første blik".

Det er i det ottende og sidste afsnit, at de resterende deltagere står over for beslutningen om at fortsætte deres ægteskab eller gå hver til sit.

I den seneste episode, som blev sendt torsdag, gav Sara udtryk for, at hun var usikker på, om parret skulle fortsætte sammen.

Nu er der dog tegn på, at kærligheden måske ikke vil vare ved for et af de tre tilbageværende par.

Fredag morgen lagde Femina nemlig en opdatering ud på deres officielle Instagram-konto, der afslørede noget interessant.

I videoen fortæller to medlemmer af redaktionen, at de har hørt fra en pålidelig kilde, at Rasmus Glasdam skulle være blevet set på en date med en anden kvinde end Sara i weekenden.

Rasmus har nu reageret på anklagerne i kommentarsporet og skrevet: "Insiderviden? Det er da en interessant påstand. Har I personligt talt med den 'dame,' jeg angiveligt skulle have været på date med, baseret på jeres 'pålidelige' kilder? I kan finde mit svar i Se&Hør."

Du kan se Feminas opslag fra Instagram nedenfor.