Deler glædelig nyhed: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes

11/06/2023 06:34

|

Redaktionen

Foto: Vild Med Dans / TV2
Snart ringer kirkeklokkerne for kendissen.

Mest læste i dag

Det ser ikke ud til at Rasmus Kolbe, bedre kendt blandt hans fans og følgere under navnet Lakserytteren, får meget tid til at hvile på laurbærene.

Den kendte YouTuber og børnebogsforfatter skal nemlig snart prydes med titlen som far, da kæresten igennem fem år, Sarah Olufsen, venter parrets første barn.

Men nu kan HER & NU også bringe nyheden om en anden stor dag i horisonten for den tidligere ‘Vild med dans’-deltager.

Lakserytteren har nemlig været på knæ for kæresten, og fået et ‘ja’.

Og til Her og Nu fortæller det kommende ægtepar, hvordan den romantiske seance fandt sted – og det tyder på, at ‘det store spørgsmål’ kom ud af det blå.

– Jeg friede oppe i vores sommerhus midt i solnedgangen på terrassen (…) Det var planlagt, at det skulle ske, men ikke lige, at det skulle ske i det øjeblik – men jeg følte mig inspireret, og så gjorde jeg det bare, fortæller den spontane romantiker.

Selvom ringen nu officielt sidder på Olufsens finger, så går der alligevel et stykke tid før bryllupsinvitationerne skal sendes ud. Indtil videre skal den kommende Laks Jr. lige hilse på mor og far først.

– Når vi har lært at være forældre, uddyber Sarah Olufsen, som Lakserytteren stemmer i med:

– Jeg ved ikke, hvor lang tid det tager, om det tager to måneder eller ti år, men på et tidspunkt gør vi det. Vi vil gerne holde en stor fest, så vi skal lige sørge for, at det der barn kan passe sig selv eller blive passet.

Vi fra redaktionen ønsker det lykkelige par stort tillykke.