Corona-skeptiker opfordrer til at opspore sygeplejerske: Hun skal stilles til ansvar

22/12/2020 14:18

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Fanatiske corona-skeptikere sender både læger og sygeplejersker trusler på Facebook, nu går sundhedsministeren ind i sagen.

Det kan ikke have været et let år at være læge eller sygeplejerske på de danske hospitaler. Coronasituationen har skabt forhold der sjældent er set magen til, og nu er presset på hospitalerne igen virkelig højt.

Skulle man ikke synes at det var nok, skal sundhedspersonale nu også forholde sig til en lille gruppe corona-skeptikere, der går så vidt som at true, og opspore enkelte personer i sundhedspersonalet.

Hun skal opspores og stilles til ansvar

Forrest i denne mystisk fanatiske gruppe er en mand ved navn Flemming Blicher, der på sin Facebookside med godt 4.500 følgere, har opfordret følgerne til at opspore en sygeplejerske, efter hun på Facebook delte sine oplevelser i arbejdet med corona.

Derfor mener Flemming Blicher at hun skal ”opspores og stilles til ansvar for sin medvirken til denne frygtpropaganda,”. Det har følgere tilsyneladende intet problem med, da flere af dem rent faktisk har delt billeder af sygeplejerskens hjem på Facebook.

Ikke meningen at true

B.T. har i et interview med Flemming Blicher spurgt indtil den voldsomt ubehagelige måde at hetze sundhedspersonale på.

” Jeg mener generelt, at sundhedspersonalet skal stilles til ansvar, når de skriver sådan noget. Det puster til den frygtpropaganda, som både regeringen og journalister er slemme til,” – udtaler han til mediet og fortsætter

” Men jeg kan godt se, at med nogle af de kommentarer, der har været, så kan det opfattes truende. Det er jeg ked af, og det har ikke været hensigten,”

Sundhedsminister Magnus Heunicke har på twitter gjort oplyst at han er opmærksom på problemet, og at det skal løses.

” Prøver at få undersøgt, hvad der er op og ned. Danmarks sundhedspersonale arbejder døgnet rundt for os. Det her ser helt uacceptabelt ud,” – Skriver han på twitter.