Caroline Wozniacki vender måske tilbage: Har ét krav

12/06/2023 06:43

|

Redaktionen

Foto: Getty Images
Tanken har strejfet den danske tennisdronning – men én ting skal dog på plads.

Mest læste i dag

Før vi havde Holger Rune og Clara Tauson, var det Caroline Wozniacki danskerne fulgte med iver på tennisbanen.

Tennis-darlingen har siden da lagt ketcheren på hylden, og har i stedet lagt al hendes fokus og energi i at stifte familie.

Siden februar-2017 har danskeren dannet par med den amerikanske pensionerede MBA-spiller, David Lee, som hun blev forlovet med i november samme år. Parret blev gift i sommeren-2019 og har i dag to børn sammen: datteren Olivia fra 2021, og sønnen James der kom til verden i oktober sidste år.

Men selvom hun har levet et liv med benene solidt placeret på tennisbaner over hele verden, samt at være gift med en amerikaner, så lyder det til at Wozniacki ønsker at deres børn forstår vigtigheden i den danske side af deres familie.

Caroline udtalte nemlig til B.T. at hun bestemt ikke udelukker at flytte tilbage til Danmark.

‘Det har helt sikkert strejfet os at flytte hjem, for vi elsker Danmark, og det er et fantastisk land. Nu skinner solen jo næsten hver dag derhjemme, så det kunne ikke blive bedre’, forklarer Wozniacki, da pressen mødte hende under dette års French Open i Paris.

Danskeren har dog et væsentligt krav til boligsituationen, hvis en dansk bolig skal have Carolines navn på postkassen: børnene skal prioriteres højest.

‘Måske lige finde et sommerhus eller sådan noget, hvor vi kan opholde os. Men det skal være det rigtige. Nu har vi jo børn’ uddyber hun.

Caroline skal inden længe spille med i doubleturneringen ved Legends Trophy Cup i Paris. Hun har derfor haft rig mulighed for at kunne heppe på Holger Rune fra sidelinjen disse dage.