Boykotter Lidl efter skrækfund: Du gætter aldrig, hvad hun fandt

22/10/2023 05:20

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kunde gjorde et yderst chokerende fund.

Mest læste i dag

"Jeg følte mig dårlig," udtalte den forbløffede kvinde, efter hun gjorde en foruroligende opdagelse.

Lad os tage tiden tilbage til sidste mandag, hvor en 41-årig kvinde ved navn Sam Farrell købte broccoli i en Lidl-butik i Balderton, Storbritannien.

Da hun vendte hjem, stødte hun på noget, der fik hende til at beslutte sig for at undgå Lidl i fremtiden. Dette er rapporteret af Dagbladet.no.

"Da butikken endelig fik broccoli på lager igen, havde den været udsolgt i flere dage. Men da jeg åbnede posen, var den fuld af insekter," udtalte kvinden efter episoden til Jam Press.

Hun havde faktisk fundet flere insekter på den broccoli, hun havde købt, og dette fik hende til at beslutte, at hun ikke længere ville handle i Lidl. Selvom hun tidligere plejede at besøge butikken regelmæssigt til små indkøb, da den var tæt på hendes hjem, er hendes besked tydelig: "Jeg plejede at handle der, men det kommer ikke til at ske igen. De varer, de sælger, er de værste, jeg nogensinde har set i et supermarked," udtalte hun.

Det er ikke første gang, at hun er blevet skuffet over produkter fra Lidl. Som hun forklarer: "Jeg har tidligere måttet smide en masse grøntsager ud, fordi de blev dårlige blot få dage efter købet."

Indtil videre har Lidl ikke afgivet nogen kommentar vedrørende denne sag.

Denne chokerende opdagelse har fået folk til at dele deres meninger på de sociale medier. Nogle er enige med kvinden i, at det er utilfredsstillende, at sådanne fund kan forekomme i supermarkedet, mens andre ser ikke insekterne som et stort problem. En reaktion lyder eksempelvis: "Insekter på noget, der er dyrket udendørs? Hvem ville have troet det?" Dette indikerer, at nogle mener, at det er forventeligt at finde et par insekter på grøntsager, der er dyrket udendørs, og at man blot skal vaske dem, inden man spiser dem.