Blokerer 9 andre pladser med sin parkering - klynker da hammeren falder

27/06/2023 13:20

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Nogle mennesker føler, at jo flere biler de har, des flere rettigheder har de til at te sig, som de vil. Denne nabo havde i al fald aldrig regnet med, at hans alternative parkering kunne få konsekvenser for andre end de ni naboer, han generede.

Mest læste i dag

Parkeringsstridigheder kan være almindelige blandt naboer, især hvis man skal ty til parkering ved vejkanten.

Folk vil ofte gerne parkere foran deres eget hus, men det er ikke altid muligt, hvis nogen spærrer vejen.

En mand har sagt, at hans nabo tager prisen for den værste parkering - fordi han parkerer sin BMW midt på vejen, hvilket betyder, at det ikke kun gør det svært for biler at køre forbi ham, men han blokerer i alt ni huse fra at få adgang til deres indkørsler.

I følge Mirror forklarede manden, at hans nabo har parkeret sådan i nogen tid, fordi han ikke har plads nok i sin egen indkørsel til alle sine biler, men sagen nåede en dramatisk konklusion, da politiet blev tilkaldt for at bugsere mandens bil væk.

I et opslag på Reddit delte manden et billede af bugseringsscenen og skrev: "Mine naboer parkerer her hver dag og blokerer indgangene til ni andre huses indkørsler, i dag bliver hans bil bugseret."

Og i kommentarerne forklarede han, at han nød at se dramaet udspille sig og lytte til sin nabo "pive" til politiet om at de tog hans bil.

Han sagde: "Jeg sad på min behagelige stol og lyttede til ham klynke over, hvordan de ikke kunne tage det, og politiet sagde, at de kunne. Jeg elsker det."

"Problemet er, at de har omkring fem biler og kun plads nok til to. De ignorerer, at vi bor i nærheden af en parkeringsplads, fordi det er for ubelejligt for dem."

Kommentatorer til indlægget blev forbløffet over billedet af parkeringen, og nogle stillede endda spørgsmålstegn ved, om bilen var blevet flyttet for at forberede sig på at blive bugseret - men naboen insisterede på, at billedet var taget før nogen bevægelse fandt sted, og bilen virkelig stod lige "parkeret" midt på vejen.

En person sagde: "Jeg hader, når folk gør det her. Hvor vi plejede at bo, var der en kvinde, der ville insistere på at parkere bag vores udpegede parkeringsplads en gang om ugen, hvis det regnede, mens hun ventede på at hente sit barn fra musiktimerne.

"Ikke på pladsen, men bagved. Til sidst blev jeg træt af at bede hende om at flytte sig og parkerede bare bag hende og gik ind. Hun gjorde det ikke igen efter det."

Mens en anden tilføjede: "Kikker jeg på den sorte BMW? Han efterlader den vel ikke bare der midt på vejen?"

Og en tredje skrev: "Undervurder aldrig, hvor f***ing egoistiske og dumme mennesker kan være."