Blev scannet i sidste uge: Nu taler kræftramt Esben Dalgaard ud

16/06/2023 16:28

|

Redaktionen

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Så sent som i torsdags kom han med en opdatering fra hospitalet.

Mest læste i dag

Den kære skuespiller Esben Dalgaard er kendt fra tv-serier som ‘Hånd i hånd’, julekalenderen ‘Tinka og og kongespillet’ og Netflix hitserien ‘Kastanjemanden’.

Når kameraerne ruller, skulle man ikke tro, at han kæmper med den livstruende sygdom kræft, men det er desværre den barske sandhed.

Den 45-årige skuespiller fik første gang konstateret modermærkekræft i 2012. 

I 2018 blev han erklæret kræftfri, men desværre vendte kræften tilbage i 2021, og nu havde den også spredt sig til hans blod, og det havde også sat sig i leveren.

Til trods for den dystre melding så går Esben Dalgaard ikke ned med flaget, og siden har han ikke haft en sygedag.

Så sent som i torsdag gav den kræftsyge skuespiller en opdatering på Instagram, men allerede nu deler han igen ærlige ord i et interview til Ekstra Bladet omkring hele sin situation.

Hver tredje måned tager han en tur til Herlev Hospital, og her skal han en tur i en CT-scanner for at få svar på, hvordan det står til for hans helbred.

“Virkeligheden er, at når man har en uhelbredelig sygdom, så skal man hele tiden igennem den virkelighed, at du løbende skal have nogle resultater på, hvordan din krop udvikler sig. Det er mega-ubehageligt”, udtaler han til Ekstra Bladet morgenen efter gårsdagens scanning.

Ventetiden og svarene kan være svære at håndtere, da selv ikke engang gode nyheder, kan få ham til at bryde ud i glæde:

“Når man får et positivt svar, så er det en midlertidig god ting. Det kan for mange være svært at forstå, hvorfor man ikke bare råber 'fedt med godt svar'”, lyder det fra Esben Dalgaard.