Bent oplevede noget han aldrig før har oplevet i Rema 1000: Nu kommer han med et opråb

16/10/2023 14:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu kommer Bent med et opråb i kølvandet på noget han aldrig har oplevet før.

Mest læste i dag

I de tidlige morgentimer, mens personalet i Rema 1000 i Søften forberedte sig på en ny dag, skete en bemærkelsesværdig hændelse.

En betydelig trailer, som tilhørte butikken, blev stjålet fra parkeringsområdet.

Denne begivenhed var dog langt fra en tilfældig impuls, snarere var den en nøje planlagt operation, der udfordrer vores opfattelse af sikkerhed og tillid i det lokale samfund.

Bent Hansen, en af de ansatte i Rema 1000 og ejeren af den forsvundne trailer, fortæller til TV 2 Østjylland: "Det hele tog mindre end et minut."

Han påpeger også, at traileren var udstyret med en lås, der ikke blot kunne fjernes med en simpel vinkelsliber. Bent mener derfor, at personen eller personerne bag tyveriet må have besøgt stedet tidligere for at manipulere med låsen.

Traileren, som bar tydelige Reklamer for Rema 1000, har været en fast bestanddel af landskabet ved hjørnet af Skolevej og Århusvej i flere måneder. Den tilhører Bent privat og udlånes til forskellige Rema 1000-butikker i lokalområdet.

Som reaktion på denne udfordrende situation har Bent Hansen taget sagen i egen hånd og delt information om tyveriet i forskellige Facebook-grupper i håbet om at finde sin trailer.

Han har samtidig givet udtryk for sin klare forargelse over hændelsen, som han har anmeldt til Østjyllands Politi.