Ældre dansk mand modtog opkald fra specielt nummer - få sekunder senere var han én million kroner rigere

06/07/2024 13:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Få sekunder senere var han én million kroner rigere.

Mest læste i dag

Når man sidder fast i en stillestående kø på omfartsvejen, er det ikke sikkert, man er i humør til at besvare opkald fra ukendte numre. Så da en ældre mand fra Århus for nyligt oplevede dette, var han ikke just forberedt på gode nyheder.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

”Trafikken var forfærdelig, da han ringede. Jeg bad ham ringe tilbage senere, men han skyndte sig at sige: ’Hej, jeg vil bare sige, at du har vundet en million’," fortæller manden fra Århus, som indrømmer, at han nok burde have været mere modtagelig for den gode nyhed:

”Det sjove er, at jeg allerede havde læst et sted, at en fra Århus havde vundet en million ved at spille online. Jeg tænkte: ’Pokkers, det kunne lige så godt have været mig!’ Og så tænkte jeg ikke mere over det, så det kom helt bag på mig, da Danske Spil ringede til mig", fortæller manden.

Selvom de først var skeptiske, er manden og hans kone nu en million kroner rigere. Det vil dog ikke ændre meget i deres hverdag. En del af gevinsten er givet videre til deres børn og børnebørn, og derudover skal der ordnes lidt småting på deres gamle hus.

Manden indrømmer gerne, at han heller ikke er meget for at bruge pengene på sig selv:

”Måske tager vi en tur til Sønderjylland med overnatning, men ellers har vi ikke store planer", siger han roligt.

Han er klar over, at det kan virke lidt kedeligt, at han ikke gør noget mere ekstravagant, når han nu har vundet en million. Men sådan har han det bedst.

”Folk tænker måske: ’Hold da op, han har vundet en million, hvorfor rejser han ikke jorden rundt?’ Men det har jeg allerede gjort", konstaterer manden tørt.

Den ældre mand fra Århus har oplevet noget helt særligt, men hvert år bliver over 300 danskere millionærer med Danske Spil via Lotto, Quick og Eurojackpot.