410.000 danskere får penge tilbage: 'Modtager ekstra belønning'

16/12/2021 11:22

|

Christina Hansen

Foto. Shutterstock

Mest læste i dag

Der kommer en ekstra belønning i indbakken hos LB Forsikrings medlemmer i denne uge.

For her udbetaler selskabet 134 millioner kroner i loyalitetsrabat til medlemmerne for 2021.

Næste år bliver rabatten mere end 100 millioner kroner større og rammer 250 millioner kroner.

Der er penge på vej ind på kontoen hos loyale medlemmerne i LB Forsikring.

Den 17. december udbetaler forsikringsselskabet sin loyalitetsrabat til medlemmer, der har haft deres indboforsikring hos Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring eller Bauta Forsikring i mere end tre år.

-Loyalitetsrabatten er et godt eksempel på, at vi er et medlemsfællesskab i LB Forsikring. Vi sikrer hinanden når det går galt, men vi står også sammen, når det går godt. Derfor er det hvert år en glæde, når vi kan udbetale loyalitetsrabatten. For vi vil gerne belønne medlemmerne for at bakke op om fællesskabet, siger Anne Mette Toftegaard, adm. dir. i LB Forsikring.

Loyalitetsrabattens størrelse fastsættes hvert år i december for det kommende år af bestyrelsen i LB Forsikring.

Siden 2015 er der blevet udbetalt 835 mio. kroner til medlemmerne, og den flotte udbetaling fortsætter i 2022.

Her er planen at udbetale 250 mio. kr. til medlemmerne.

De mere end 100 mio. kroner ekstra skal blandt andet ses som en fejring af, at man i 2022 udvider medlemsdemokratiet i LB Forsikring.

- Næste år er et særligt år for os som medlemsejet forsikringsselskab. For her udvider vi medlemsdemokratiet og gør plads til flere delegerede, så medlemmer fra alle vores forsikringsbrands er repræsenteret blandt de delegerede.  De sidste fire år er der hvert år blevet udbetalt over 100 mio. kroner om året til medlemmerne i Loyalitetsrabat, men bestyrelsen har besluttet at skrue op for det i 2022, og har sat Loyalitetsrabatten på en kvart milliard kroner for at markere, at vi nu styrker medlemsdemokratiet endnu mere, siger Anne Mette Toftegaard.  

Samtidig har bestyrelsen besluttet, at man i 2022 får adgang til Loyalitetsrabat allerede efter to år med en indboforsikring i LB Forsikring, i stedet for som i år, hvor man skal have haft en indboforsikring uafbrudt i tre år.

Det er indboforsikringen, der er adgangsgivende til rabatten, men derudover får man rabat på stort set alle de forsikringer, man kan tegne hos LB Forsikring.

Da LB Forsikring til PFA kun har eksisteret siden 2020, får de første af disse medlemmer også adgang til rabatten næste år.

I år bliver de lidt over 134 mio. kr. i rabatter udbetalt til medlemmerne på deres NemKonto den 17. december.

Om LB Forsikring:

LB Forsikring er et medlemsejet forsikringsselskab, der består af forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring, Runa Forsikring, Bauta Forsikring og LB Forsikring til PFA.

Der er over 410.000 medlemmer i LB Forsikring, og selskabet er dermed Danmarks største medlemsejede forsikringsselskab. LB Forsikrings første forsikringsgruppe Lærerstandens Brandforsikring blev stiftet i 1880 af en gruppe lærere på Møn.

Fakta:

De forsikringer, der giver loyalitetsrabat hos LB Forsikring, når først man har været medlem med en indboforsikring i 3 år, er følgende:

Indboforsikring, Bilforsikring, Ulykkesforsikring, Husforsikring, Rejseforsikring, Hundeforsikring, Studieforsikring, Fritidshusforsikring, Delebilsforsikring, Børneulykkesforsikring, Motorcykelforsikring, Knallertforsikring, Campingvognsforsikring, Lystfartøjsforsikring, Individuel lønsikring, Sundhedsforsikring, Veteranforsikring og Børnesygdomsdækning.