Populært ungdomsband går hvert til sidst efter tre årtier

10/05/2023 07:49

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det populære ungdomsband, Sum 41, går i opløsning efter tre årtier.

Mest læste i dag

Efter 27 år har den enormt populære pop-punk gruppe Sum 41 besluttet at gå hver til sit.

Bandet er bedst kendt for deres hit-singler "Fat Lip" og "In Too Deep", og de offentliggjorde nyheden på deres Twitter-konto mandag.

Herunder kan du høre sangen 'Fat Lip'

Sum 41 annoncerede, at de vil fuldføre deres nuværende turné, udgive deres sidste album "Heaven :x: Hell" og afslutte en sidste verdensomspændende turné, før de endelig går hver til sit.

"At være en del af Sum 41 siden 1996 har givet os nogle af de bedste øjeblikke i vores liv," lød udtalelsen. "Vi er evigt taknemmelige over for vores fans, både gamle og nye, som har støttet os på alle måder. Det er svært at beskrive den kærlighed og respekt, vi har for jer alle, og vi ønskede, at I skulle høre dette fra os først." lyder det i en udtalelse fra bandet.

Sum 41 blev et fast indslag på unge millennials iPods, da bandet nåede deres højdepunkt i 2001 med deres ikoniske nummer "Fat Lip."

Sangen blev spillet igen og igen på MTV's Total Request Live og fandt til sidst sig selv på 1. pladsen på Billboards Alternative Airplay-hitliste.

Det canadiske band bestod af forsanger Deryck Whibley, guitaristerne Dave Brownsound og Tom Thacker, bassisten Cone McCaslin og trommeslageren Frank Zummo.

Herunder kan du høre sangen 'In to deep'