Medarbejderne afslører hemmeligheden: Derfor skal du altid bede om kvitteringen på McDonald's

17/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Mad
Et sagnomspundet McDonald’s-trick bekræftes nu af en tidligere medarbejder.

Mest læste i dag

Har du oplevet, at dine pomfritter er for bløde og din burger er halvkold, når du endelig får dit måltid på McDonald's? Så er der godt nyt til dig.

En britisk McDonald's-medarbejder ved navn Kamran Adan har afsløret, hvordan du angiveligt altid kan sikre dig et varmt og frisklavet måltid hos burgergiganten. Dette blev rapporteret af Mirror.

Adan har tidligere arbejdet på en McDonald's-restaurant i London, hvor der angiveligt eksisterer en 'hemmelig' bestilling, der altid sikrer den friskeste burger og de sprødeste pomfritter.

Det eneste, det kræver, er, at du husker at bede om en kvittering, når du har afgivet din bestilling. At bede om kvitteringen umiddelbart efter din bestilling er nemlig en intern kode hos McDonald's, der signalerer, at du ønsker dit mad helt frisk.

Årsagen til denne hemmelige bestillingsmetode skyldes sandsynligvis de såkaldte 'mystery shoppers' - hemmelige ansatte, der besøger forskellige restauranter for at kontrollere, om kravene til service og kvalitet opfyldes.

Foto: Shutterstock.com

Efterfølgende bedømmer de restauranten og giver den en karakter baseret på deres oplevelse.

Da hver McDonald's-filial naturligvis ønsker at få en god karakter, gør de deres bedste for at behage de hemmelige mystery shoppers, der ikke afslører deres identitet ved deres besøg i en af burger-imperiets mange restauranter. Ét lille detalje kan afsløre, at en McDonald's-medarbejder betjener en mystery shopper, da disse altid skal gemme kvitteringen for at få refunderet pengene for deres måltid.

Af denne grund beder mystery shoppers altid om at få en kvittering sammen med deres måltid, hvilket angiveligt vækker mistanke hos medarbejderen ved kassen, der derefter serverer det varmeste og mest friske måltid i restauranten.

Næste gang du har lyst til fristelser fra den gyldne måge, er det værd at afprøve dette trick og se, om det virker.

Hvis du spørger McDonald's selv, fastslår de dog, at en kvittering ikke har nogen indvirkning på kvaliteten af deres mad. Det blev forklaret af pressechefen, Pia Tobberup, da Dagens.dk spurgte om kvitteringsrygtet i 2017. "Nej, det har ingen betydning for produktets kvalitet, om du beder om en kvittering på de danske restauranter. Vores 4200 dygtige medarbejdere gør altid deres bedste, når de tilbereder og serverer mad," udtalte Pia Tobberup dengang.

Dagens.dk talte efterfølgende med en tidligere McDonald's-ansat, der bekræftede rigtigheden af kvitteringsmetoden blandt mystery shoppers.

Samtidig oplyste den tidligere medarbejder, at en god 'rating' af en McDonald's-restaurant udløste en bonus til den manager, der var på arbejde den pågældende dag.

Dette resulterede i, at personalet gjorde en ekstra indsats, når en mystery shopper kom på besøg.