Med dette hurtige trick kan du gøre din sodavand eller øl iskold på 2 minutter

02/04/2024 10:03

|

Nicolai Busekist

Mad
Foto: Shutterstock.com
Hvis du vil køle en sodavand eller øl ned, er der en måde, hvorpå du kan gøre det på to minutter.

Mest læste i dag

Når det bliver varmt, leder alle efter en måde at køle lidt ned på. Til dette bruges alt fra aircondition til kolde drikke. Men hvordan får du hurtigt en øl eller sodavand til at blive iskold?

At lægge den i fryseren i en halv time? Nej, det kan gøres meget hurtigere. På præcis to minutter, faktisk. Og sådan gør du:

Øl og sodavand smager bedst, når det er rigtig koldt. Det kan ske, at du lige har købt dåserne og ønsker at gøre dem iskolde med det samme. Det kan også være, at du har glemt at sætte dem på køl, efter at have købt dem.

Du vil naturligvis ikke vente en halv time på, at køleskabet eller fryseren endelig gør dem en smule kolde. Nej, du vil have noget koldt at drikke med det samme - og du vil gerne have, at det faktisk er iskoldt.

Heldigvis findes der et meget simpelt og især hurtigt trick til dette. På to minutter er din dåse iskold!

Sådan gør du din dåse iskold på 2 minutter

I videoen nedenfor ser du, hvordan du på bare to minutter køler en dåse sodavand eller øl fra stuetemperatur til omkring fem grader. Og alt du behøver er en skål med vand, nogle isterninger og salt.

Alt du skal gøre er at tage en håndfuld isterninger i en skål med vand, tilføje et par skeer salt og røre godt rundt. Læg dine dåser i skålen og vent to minutter. Du kan være helt sikker på, at du ender med at stå med en kold dåse derefter.