Spred dette i din have: Flåter, myrer og mus vil holde sig væk

10/04/2024 10:12

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Du har helt sikkert allerede ingrediensen i hjemmet.

Mest læste i dag

Hvis uønskede besøgende som myrer, flåter eller mus har været en udfordring i din have, har tanken om at bruge kemikalier for at komme dem til livs muligvis krydset dit sind.

Inden du dog starter en kemisk krigsførelse, er det værd at bemærke, at der findes en alternativ - og potentielt overraskende - løsning, som sandsynligvis er ny for dig.

Løsningen kræver blot et enkelt køkkenfundament.

Dette deler Kirsche.

Du undrer dig måske nu over, hvad der i dit køkken kunne afvise skadedyr?

Løsningen er enkel: Traditionel kanel.

Det viser sig, at kanel er mere end et appetitvækkende krydderi; det spiller en hovedrolle i bekæmpelsen af skadedyr i haven.

Udtrukket fra barken af kaneltræet, besidder kanel unikke egenskaber ud over sin søde og krydrede aroma. Kanel er fyldt med olie og kemikalier, som skadedyrene finder frastødende, rapporterer mediet.

Næste gang du opdager spor af myrer, flåter eller andet småkravl i din have, prøv da at strø en smule kanel rundt på din græsplæne og i blomsterbedene.

Denne usædvanlige teknik til at afskrække skadedyr er ikke blot effektiv, men også helt naturlig og sikker for børn og husdyr.

Selvom nogle kan finde det for godt til at være sandt, står det klart, at den eneste måde at verificere effektiviteten på, er ved selv at afprøve det.

Det er dog værd at påpege, at denne metode ikke fungerer som et trylleslag, der øjeblikkeligt løser alle skadedyrsproblemer, men den kan fungere som en del af en bredere strategi mod skadedyr - og den dufter ovenikøbet bedre end mange alternativer.

Senest.dk har ikke testet metoden selv.