Mange er 'ikke tilfredse' med deres liv i soveværelset, men eksperter siger, at én ting kan hjælpe

13/04/2024 11:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En ny undersøgelse afslører, at 60% af mænd og kvinder er utilfredse med deres liv i soveværelset, og især én ting får skylden.

Mest læste i dag

En nylig undersøgelse udført af Beducated har vist, at 60% af både mænd og kvinder er utilfredse med deres seksuelle liv. Dette blev rapporteret af Daily Star.

Undersøgelsen, der indsamlede respons fra tæt på 2.000 deltagere, identificerede flere grunde til denne utilfredshed.

Disse årsager omfatter dårlig kommunikation mellem partnere, manglende viden om sundhed og seksuel nydelse, samt udbredte myter og misforståelser om seksuelt samvær.

Ifølge Beducated ligger nøglen til at tackle disse udfordringer i grundig seksualundervisning, der dækker alt fra basal sundhedsinformation til dybere forståelse af lyst og nydelse.

Ved at udstyre individer med den nødvendige viden og værktøjer til bedre kommunikation, håber Beducated at forbedre tilfredsheden i soveværelset for mange.

"Det faktum, at 60% ikke er tilfredse med deres seksuelle liv, antyder, at der er betydelige problemer. Det er beklageligt, fordi en sund seksualitet ifølge WHO spiller en væsentlig rolle i vores generelle velbefindende. Du kan ikke opnå det ene uden det andet," forklarer Mariah Freya, medstifter af Beducated.

Freya påpegede også, at de fleste medlemmer, der aktivt bruger deres uddannelsesmateriale, rapporterer at være 'tilfredse' eller 'meget tilfredse' med deres seksuelle liv.

"Dette er ikke overraskende. Der hersker en misforståelse om, at undervisning kun er nødvendig i teenageårene, og selv da begrænses den ofte til prævention og kønssygdomme," sagde hun.

"At være seksuelt uddannet indebærer også at forstå dine egne behov, udforske din seksualitet og ikke mindst prioritere nydelse."

Beducated er forpligtet til at fremme seksuel velvære og tilfredshed gennem uddannelse ved at adressere grundlæggende årsager til utilfredshed og ved at tilbyde uddannelsesmæssige ressourcer.

De ser også frem til at bidrage til en 'mere åben og opfyldende seksuel kultur' gennem fortsatte initiativer til at udvide deres tjenester.