Manden deler et ukendt sodavands-trick: Når du ser det, ville du ønske, du havde vidst det før

12/02/2024 09:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Manden ville selv ønske, at han havde kendt til tricket tidligere.

Mest læste i dag

Spørgsmålet der inspirerede en person til at afsløre et smart trick med sodavand, som nu er blevet populært globalt, lød: "Hvad fandt du først ud af senere i livet, som du ønsker, du havde kendt tidligere?"

Selvom de fleste af os har haft en dåse sodavand, mineralvand, øl, eller lignende i hænderne på et tidspunkt, gemmer dåsen på en hemmelighed, som kun få er indviede i.

En person ved navn Jorden Howlett præsenterede denne hemmelighed i en online video, som hurtigt tog fart.

Denne video er nu set af millioner og har inspireret dåsebrugere verden over til at adoptere det smarte trick, han demonstrerede.

Videoen findes i slutningen af denne artikel.

I videoen viser han, hvordan sodavandsdåser har en praktisk egenskab, der er ukendt for mange. Udover deres evne til at blive stablet, kan de også anvendes til at åbne hinanden.

Han forklarer, at ved at anvende en anden dåse som åbner, kan man undgå at beskadige sine negle.

“Har du netop fået lavet negle, eller ønsker du at slippe for bøvlet med selv at åbne en dåse, kan du blot placere en dåse ovenpå en anden og bruge den som åbner,” delte han i sin video.

Dette smarte tip blev modtaget med stor begejstring fra hans følgere, med kommentarer som:

"Jeg løber til køleskabet for at prøve det her med det samme", og en stewardesse tilføjede: "Jeg lider konstant af skader og ødelagte negle fra at åbne dåser på arbejde. Dette trick bliver min frelse."

Se videoen her: