Mand smider skrald i naboens have: Ringer selv efter politiet da de brokker sig over det

14/08/2023 13:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvad havde du gjort i den situation?

Mest læste i dag

Når du befinder dig i en uenighed med din nabo, er det altid værd at forsøge at kommunikere og drøfte situationen, som angivet af Mirror.

Ringede faktisk til politiet

Dog oplevede en familie, at deres nabo, som de havde talt med om en uoverensstemmelse vedrørende deres haver, viste sig at være fast besluttet på at skabe problemer. Efter samtalen truede han med at tilkalde politiet og gjorde det faktisk senere.

Han fulgte op på sin trussel, hvilket kom som en overraskelse for familien. De påstår, at naboen var den, der havde smidt affald i deres have. Ikke desto mindre stod naboen fast ved sin egen version af historien og hævdede, at familien havde smidt affald i hans have.

På en social medieplatform delte familien deres situation på Reddit. De forklarede, at de for nylig var flyttet ind i et nyt hjem sammen med deres mor. De havde en lille baghave, som de tidligere havde arbejdet på. Dog opdagede de pludselig, at naboen havde ryddet ud i hans tilgroede baghave og efterladt deres have fyldt med skrald.

Hans eller deres have?

Desværre havde han også fjernet et lille træ, som stod i deres have, adskilt af et stort hegn, og ødelagt et af deres tagrendes afløbsrør. De bemærkede også, at der var genstande på deres side af hegnet, som var blevet smidt over eller omkring.

Da familien forsøgte at tale med naboen, følte de sig fornærmede af hans reaktion. Han gentog flere gange, at det var hans have, hvilket ikke var tilfældet. Familien påpegede, at de havde flyttet hans ejendele tilbage, men han truede dem med at involvere politiet. De besluttede alligevel at kontakte politiet, men ingen politibetjente dukkede op, hvilket overraskede dem.

Overvejer kameraer

Situationen tog imidlertid en uventet drejning. I en senere opdatering af deres indlæg på Reddit skrev familien, at naboen faktisk havde ringet til politiet.

En person gav rådet om at undersøge nærmere, hvad der var sket med det ødelagte afløbsrør, da det potentielt kunne have alvorlige konsekvenser for deres hus og fundament.

Familiens indlæg nævnte også, at de havde delt situationen med en venligere nabo, der tilbød at hjælpe med at løse problemet.

En anden kommentar opfordrede dem til at lade naboen ringe til politiet og i stedet investere i sikkerhedskameraer. Den bekymrede familiemedlem svarede, at de overvejede at anskaffe kameraer, da de var bekymrede for naboen's opførsel og frygtede, at han kunne finde på at gøre noget andet.