For 18 år siden blev han kaldt 'Lille Hercules' - Se hvordan han ser ud idag

24/04/2024 23:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Han var engang kendt som 'Little Hercules', men har nu fået en helt ny fysik, som gør, at han er blevet næsten uigenkendelig, siden han blev kåret som verdens stærkeste dreng for 18 år siden.

Mest læste i dag

En gang kendt som 'Little Hercules', er en tidligere 'børne-bodybuilder' nu næsten uigenkendelig efter 18 år, hvor han blev kåret som verdens stærkeste dreng.

Richard Sandraks imponerende fysiske tilstand dengang var årsagen til hans kælenavn 'Little Hercules'.

Siden billeder af ham begyndte at cirkulere på internettet, har denne stærke dreng gennemgået en fuldstændig forandring. Billederne blev taget, da han kun var otte år gammel.

Foto: YouTube

På det tidspunkt havde Richard en sixpack og markerede muskler på sine arme, skuldre og ben. Han kunne løfte tre gange sin egen kropsvægt og var også mester i karate.

Da han kun var 11 år gammel, blev han kåret som verdens stærkeste dreng. Dog blev hans forældre kritiseret, da det kom frem, at han kun havde 1% kropsfedt, hvilket kunne være farligt lavt, og de blev beskyldt for mishandling.

Ifølge Ladbible påstod nogle læger, at et barn på hans alder ikke kunne producere tilstrækkeligt med testosteron til at opbygge så meget muskelmasse og antydede derfor, at han muligvis brugte steroider.

Foto: YouTube

Richard tjente store summer penge hver måned, men senere indrømmede han, at hans barndom var meget isoleret og kontrolleret af hans voldelige far, Pavel, ifølge ABC.

Da Richard var 11 år gammel, blev hans far fængslet for vold mod Richards mor, hvilket fik ham til at afbryde kontakten og stoppe med bodybuilding.

Nu, 29 år gammel, har Richard lagt bodybuilding bag sig og har opnået en mindre intens fysik.

Foto: YouTube

Richard hævder, at han ikke fortryder noget af det. I et tidligere interview med Inside Edition forklarede han: "Jeg træner ikke længere med vægte. Faktisk er det blevet lidt kedeligt. Jeg er dog meget stolt af min fortid."

Den tidligere bodybuilder arbejder nu som stuntman ved Universal Studios Hollywood Waterworld, hvor han blev interviewet af Inside Edition.

Foto: YouTube

Han fortsætter stadig med at lave forskellige træningsøvelser og står også på skateboard for at holde sig i form.

Richard har imidlertid ikke længere drømme om at arbejde med bodybuilding. I stedet drømmer han om at blive kvantefysiker hos NASA.