Drømterapeut afslører: Det betyder det hvis du drømmer du er gravid

24/09/2023 16:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Man kan sagtens drømme man er gravid uden at være det - men det er vigtigt ikke at ignorere det.

Mest læste i dag

Det er ikke usædvanligt at opleve bizarre drømme, der får dig til at vågne op i sved og inkluderer drømme om graviditet. Dette rapporterer Mirror.

Ikke noget at frygte Ikke desto mindre er der ingen grund til at frygte dem. En ekspert har delt sin indsigt i, hvad sådanne drømme eventuelt kan indikere.

Bør ikke blive overset

Ifølge drømmeanalytiker Athena Laz bør disse drømme ikke ignoreres, selvom de måske ikke nødvendigvis antyder, at du er gravid.

Eksperten forklarede, at drømmene om graviditet kan fortolkes på forskellige måder afhængigt af din situation og dine personlige erfaringer.

"Generelt set kan drømme om graviditet, selv når du ikke er gravid, afspejle personlig vækst, transformation eller forventningen om en betydningsfuld livsændring eller begivenhed, der er undervejs," udtalte forfatteren af "The Alchemy Of Your Dreams." "Drømme om graviditet kan også symbolisere ønsket om nye begyndelser, kreativitet eller udviklingen af en betydningsfuld og meningsfuld idé i dit vågne liv."

Undersøg dine følelser

Hun anbefalede, at kvinder, der oplever sådanne drømme, nøje undersøger de præcise følelser og begivenheder, der udspillede sig i drømmen.

Dette skyldes, at den måde, du føler dig på i drømmen, kan give værdifulde spor om, hvordan du egentlig føler på et dybere og mere grundlæggende niveau.

Hvis du føler glæde over at være gravid i drømmen, kan det indikere, at du ser frem til en ny mulighed eller et nyt kapitel i dit liv. Hvis tanken om graviditet derimod skræmmer dig i drømmen, kan det afspejle dine nuværende eller fremtidige bekymringer i den vågne verden.

Positiv graviditetstest

Athena forklarede også, at kvinder kan drømme om at tage en positiv graviditetstest.

"Generelt set anses drømme om en positiv graviditetstest normalt for at være et positivt tegn på frugtbarhed og transformation, medmindre du følte dig nedslået i drømmen over at opdage, at du var gravid," bemærkede hun. Hvis din drøm får dig til at føle dig nedtrykt, kan det være, at drømmen prøver at fortælle dig, at du føler dig uforberedt på en ny situation i dit liv. På den anden side kan en positiv reaktion i din drøm "indikere, at du er i en frugtbar og produktiv fase."

Uanset hvad, hvis kvinder fortsat drømmer om at tage en positiv graviditetstest, anbefaler drømmeanalytikeren, at de tager en faktisk graviditetstest og lytter til deres kropssignaler.