Voldsom episode i Netto: Kontrovers om afstand i køen endte ude foran butikken

26/03/2021 13:58

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det var en kontrovers om afstanden i køen i supermarkedet Netto, der førte til episoden.

Hold afstand. 

Danmark er ligesom resten af verden ramt af covid-19. Det betyder, at vi skal holde lidt bedre afstand til hinanden i det offentlige rum.

Det gælder også, når vi handler ind, og det var netop en diskussion om kø-afstand i supermarkedet Netto, der fik en voldsom afslutning for en 43-årig kvinde fra Jyderup.

I går, 25. marts, klokken 13.58 blev en patrulje sendt til anmeldelse om vold i Netto på Roevej i Gørlev på Vestsjælland, hvor en 43-årig kvinde fra Jyderup, var blevet slået af en mand efter en kontrovers om afstand i køen i supermarkedet.

I den seneste døgnrapport skriver Midt- og Vestsjællands Politi, at episoden fandt sted i et supermarked. Overfor Dagens.dk bekræfter en ansat fra politiets presseafdeling, at det fandt sted i Netto på Roevej 1 i Gørlev.

Volden skete foran Netto

Politiet afhørte den 43-årige kvinde og vidner til episoden, hvor det blev afklaret at volden skete foran butikken umiddelbart efter uoverensstemmelsen i køen inde i supermarkedet.

Efterfølgende fandt politiet fandt frem til den mistænkte, en 49-årig mand fra Kalundborg. Han blev afhørt på sin bopæl og sigtet for at have slået kvinde i ansigtet en gang med flad hånd. Politiet efterforsker nu sagen og vil indhente overvågning fra supermarkedet, som kan være med til at belyse sagen.

Den 49-årig kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, oplyser politiet i døgnrapporten.