Var du her den 28. september? - så kontakt politiet

05/10/2021 10:22

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Politiet vil gerne tale med folk, der færdedes omkring anlægget i Struer den 28. september mellem klokken 21:00 og 21:30.

Det, der for en uge siden blev anmeldt som en frihedsberøvelse i Struer, er stadig lidt af et mysterium.

Ingen er meldt savnet, og intet tyder på, at der er sket en forbrydelse.

Alligevel undersøger politiet stadig sagen som et mistænkeligt forhold og vil gerne til bunds i sagen.

Derfor beder Midt- og Vestjyllands Politi nu alle, der færdedes i området omkring anlægget på Vestergade i Struer den 28. september mellem klokken 21:00 og 21:30, om at kontakte politiet på telefon 114.

”Vi vil meget gerne tale med personer, der var i området den tirsdag aften omkring gerningstidspunktet. Det kan godt være, at noget, som man tror, er uvæsentligt, faktisk er en lille, vigtig brik, der bidrager til det samlede billede, og vi vil rigtig gerne til bunds i det her”, lyder det fra politikommissær Torben Ladefoged.

Anmelderen kom fra anlægget, da hun hørte en kvinde råbe om hjælp.

Anmelderen har forklaret, at en mand stod og baksede med at få en ung, lyshåret kvinde ind i en sort personbil, hvorefter yderligere to mænd kom til stedet og hjalp med at få kvinden ind i bilen.

De tre mænd kørte derefter væk med kvinden ad Skolegade.

Politiet vil som sagt gerne i kontakt med alle, der befandt sig i området omkring gerningstidspunktet, men vil naturligvis også gerne tale med personer, der har konkret viden om selve episoden.


”Måske var man selv en del af det, eller man kender måske nogle af de personer, som deltog i det, og så vil vi altså gerne høre fra dem hurtigst muligt, så vi kan få lukket sagen”, siger politikommissær Torben Ladefoged.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.