Ung mand dræbt af skud: Nu melder politiet ud

22/12/2021 12:29

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Retten i Glostrup har netop varetægtsfængslet to mænd på 29 og 34 år, i forbindelse med en skudepisode på Islevbrovej i Rødovre den 3. december, hvor en ung mand blev dræbt og to andre såret.

Efter forudgående efterforskning blev de to mænd pågrebet af politiet i en koordineret anholdelsesaktion mandag og tirsdag morgen fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Begge er sigtet for at have skudt og dræbt en 17-årig ung mand fra Bulgarien og for drabsforsøg på en 15-årig dreng og en 28-årig mand, som også blev ramt. I samme forbindelse er de desuden sigtet for ulovlig våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder. 

”Retten besluttede, at de to mænd skal varetægtsfængsles i foreløbig fire uger, og nu fortsætter politiets efterforskning,” siger senioranklager Rasmus Kim Petersen, anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og derfor kommenterer Københavns Vestegns Politi ikke efterforskningen yderligere på nuværende tidspunkt – udover at mulige sammenhænge med de seneste skudepisoder i Storkøbenhavn indgår som en del af efterforskningen.