To unge kvinder udsat for voldsomt overfald på åben gade: 30-årig mand sigtet for grov vold

25/01/2021 14:02

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 30-årig mand fra Randers er nu anholdt og sigtet for grov vold, efter at han lørdag slog en kvinde bevidstløs og slog og sparkede en anden gentagne gange.

Præcist hvad mandens intention med foretagendet var, er svært at sige. Hele episoden startede med at manden havde kravlet ind igennem et vindue hos en kvindelig bekendt og stjal hendes mobiltelefon.

Det opdagede to kvinder på henholdsvis 23 og 26 år, og de besluttede sig for at hjælpe. Det mente den 30-årige mand tydeligvis ikke at de to kvinder skulle blande sig i, da det sendte ham ud i noget der vel sagtens bedst beskrives som en voldspsykose.

Ifølge en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi, løb manden efter de to kvinder, og da han indhentede dem, startede de kriminelle handlinger for alvor.

Ifølge sigtelsen slog den 30-årige mand først en af kvinderne i hovedet med et knytnæveslag, for derefter at banke hendes hoved ned i en bil, så hun mistede bevidstheden. Den anden kvinde slap dog heller ikke for mandens afstumpede vold, da hun ifølge sigtelsen blev sparket flere gange, både i hovedet og på kroppen.

Hele den voldsomme seance foregik kl. 19.40 ud for en lejlighed på Søren Møllers Gade i Randers.

Søndag kunne en patrulje fra Nordjyllands Politi heldigvis foretage en anholdelse af manden, som det mener er identisk med gerningsmanden.

Han skal nu fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Randers, hvor anklager begærer lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker i øjeblikket ikke at kommentere sagen videre.