Stoppet to gange af politiet: Blottede sin penis i ren raseri

04/03/2021 11:45

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 48-årig mand var alt andet end tilfreds, da han to gange inden for få minutter blev stoppet af politiet, og endte med at udtrykke sig på en ganske særlig måde.

Har du nogensinde været så vred og frustreret, at det eneste du kunne gøre for at udtrykke dig, var at blotte kønsdelene? – Måske ikke.

Men det var ikke desto mindre præcis den reaktion en 48-årig mand valgte, da han blev konfronteret af politiet to gange på kort tid – Det skriver Ekstra Bladet.

Den 48-årige mand blev stoppet på De Lichtenbergs Vej i Grenaa onsdag aften, fordi at han havde sort film på sideruderne, hvilket er ulovligt, og politiet stoppede ham derfor.

Angiveligt brugte manden og politiet lidt tid på at diskutere hvorvidt der var tale om sort film, men manden fik til sidst en bøde, og derefter lov at køre videre.

Dette møde med politiet gjorde dog noget ved mandens humør, for ved afskeden med ordensmagten, valgte manden at lave hjulspind og blinke med lygterne, så de selv samme betjente måtte på den igen.

Det hjalp midlertidigt ikke på mandens humør, og han begyndte nu at råbe af betjentene, indtil hele seancen til sidst kulminerede i, at manden hev sin penis frem foran betjentene, hvilket medførte en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Manden kan nu se frem til at blive afhørt i sagen på et senere tidspunkt.