Slog, truede og skød efter kæreste: Voldsmand fængslet

13/11/2020 10:35

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 47-årig mand er blevet dømt tre et halvt års ubetinget fængsel, efter at han affyrede flere skud efter sin kæreste

Retten i Randers kunne onsdag idømme den 47-årige mand dommen, efter at han var blevet fundet skyldig i både vold og trusler.

Manden har været i politiets søgelys siden januar, hvor man efter et tip valgte at ransage mandens bolig i Favrskov, hvor politiet opdagede en del narko, blandt andet amfetamin. De skriver Lokalavisen.dk

Efter anholdelsen af den 47-årige mand, kunne hans ekskæreste, en 44-årig kvinde, oplyse at manden havde været både truende og voldelig overfor hende, og at han tilmed havde affyret flere skud efter kvinden, for at skræmme hende.

Politiets teknikere valgte derfor at undersøge stedet hvor skuddene var affyrede, og fandt to projektiler, boret ind i en væg og i et komfur.

Disse beviser blev vigtige i retssagen, hvor manden nu blev tiltalt og dømt, for at have forvoldt fare for kvindens liv og førlighed, samt at være i besiddelse af en pistol.

Derudover blev den 47-årige ligeledes dømt for hele fire voldsepisoder i 2019. Hvor han blandt andet skulle have slået kæresten med et afbrækket bordben og knytnæven.

Efter parret gik fra hinanden har manden yderligere sendt kvinden dødstrusler på sms.

Ifølge anklager Bjørn Fogh Sørensen, var der beviser nok at vælge imellem. Mange af episoderne var så grove at der ikke kunne være tvivl om en ubetinget dom på flere år.

” Der var både stærke tekniske beviser og kvindens forklaringer, der førte til, at den 47-årige blev dømt. Særligt den voldsomme episode, hvor den 47-årige skød med en pistol, var medvirkende til, at han blev idømt flere års ubetinget fængsel,” – Siger Bjarne Fogh Sørensen ifølge Lokalavisen.dk