Skudepisode: Politi efterlyser vidner

20/12/2021 09:16

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag


En mand er ramt af skud i Ulsøparken sent fredag aften, og Københavns Vestegns Politi søger vidner.

En mand er ramt af skud i Ulsøparken sent fredag aften, og Københavns Vestegns Politi søger vidner.

Københavns Vestegns Politi modtog fredag aften kl. 23.34 en anmeldelse om, at en mand var ramt af skud i Ulsøparken ud for nr. 6 i Brøndby Strand.

Der viste sig at være tale om en 25-årig mand, som var ramt af et skud og blev kørt i ambulance til et hospital, hvor han fortsat er indlagt og meldt uden for livsfare.

Efterforskningen tyder på, at der er affyret flere skud i området ved Ulsøparken.

”Her lørdag formiddag er vi stadig ved at kortlægge hændelsesforløbet i aftes, og vi hører gerne fra vidner, som har set bemærket noget mistænkeligt i tiden før, under eller efter hændelsen ved 23.30-tiden i Ulsøparken – det kunne for eksempel være personer eller køretøjer,” siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at efterforskningen er i sin tidlige fase, og at motivet endnu er uklart, men at intet foreløbig tyder på sammenhæng med de sidste ugers skudepisoder i Storkøbenhavn. Han understreger dog samtidig, at der efterforskes bredt og at der ikke udelukkes noget.

Undersøgelser i området har afdækket, at der muligvis fandt et slagsmål sted fredag aften omkring kl. 19 ved Kisumparken nr. 118 ikke langt fra Ulsøparken. 

Det vides endnu ikke, om de to hændelser kan hænge sammen, men Københavns Vestegns Politi hører også gerne fra vidner med kendskab til episoden i Kisumparken.  

Lokalpolitiet er i Ulsøparken til klokken 13 lørdag med en mobil politistation, og her er vidner og kvarterts borgere velkomne til at rette henvendelse. 

Københavns Vestegns Politi kan også altid kontaktes på døgnnummer 4386 1448.

Københavns Vestegns Politi har aktuelt styrket patruljeringen i Brøndby Strand.

Københavns Vestegns Politi frigiver p.t. ikke yderligere fra efterforskningen.