Skræmt far: Fremmed mand kidnappede min søn i haven

08/02/2021 14:02

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En ti år gammel dreng blev søndag taget fra sin egen families have, men lykkedes heldigvis med at slippe fri fra gerningsmanden.

En mystisk og ikke mindst dybt foruroligende sag efterforskes nu er Nordjyllands Politi. Der er tale om et mærkværdigt, men heldigvis, mislykket kidnapningsforsøg i Frederikshavn – Det skriver Ekstra Bladet.

Drengens far, Lasse Engell har over for mediet kommenteret den chokerende oplevelse.

”En fremmed mand kommer ind i vores have, mens vores søn går rundt derude alene. Han kalder min søn til sig og vil have ham til at gå med, men det vil min søn ikke. I stedet løber manden hen og fanger min søn, smider min søn overskulderen og går ud af haven,” – Siger han og fortsætter:

”Man føler sig noget utryg. Mine børn kommer da ikke til at være ude i haven, uden at jeg er derude. Og der er heller ikke nogen af dem, som kommer til at gå i skole. Det er da utrygt,”

Ifølge Lasse Engell, blev hans søn taget af en ung mand på 15 til 20 år, som tog drengen med til to ældre mænd.

Nordjyllands Politi har bekræftet at man har modtaget anmeldelsen, og at sagen nu undersøges nærmere.

”Vi kan bekræfte, at vi i eftermiddag modtog en anmeldelse om, at dreng fra en villahave på Pallesvej i Frederikshavn af en ukendt fremmed person blev båret ud af haven, og kort efter blev drengen sat ned på Søndergade, hvorpå drengen selv vendte hjem,” – Skriver Politiet på twitter, og tilføjer:

”Vi kan oplyse, at vi har indledt en nærmere efterforskning af sagen. Derudover har vi ingen yderligere informationer på nuværende tidspunkt – men vi hører gerne fra borgere, der har observeret noget i området. Ring til os på 114,”