Seks anholdt efter mistænkeligt dødsfald: 21-årig mand omkommet

29/01/2021 09:47

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 21-årig mand er afgået ved døden i en mystisk sag om uro og slåskamp, sent torsdag aften.

Det er ikke meget politiet har oplyst i sagen endnu, nok mest fordi at man hos ordensmagten selv er ved at danne sig et overblik over nattens hændelser.

Det hele startede da Midt- og Vestsjællands Politi ved midnatstid blev kontaktet angående uro og tumult ved en adresse på Nylandsvej i Køge. Da politiet og ambulancefolk ankom til adressen, kunne de konstatere at en 21-årig mand var hårdt kvæstet, og han blev derfor hastet på hospitalet.

Her blev det dog desværre klart at den unge mands liv ikke stod til at redde. Hvordan den 21-årige blev kvæstet og hvad der var skyld i hans død, er endnu uvist. Dog kunne Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter bekræfte, at der er blevet foretaget seks anholdelser i forbindelse med sagen.

”Køge: Efter tumult kl. 0007 på Nylandsvej, Køge, blev hårdt kvæstet 21-årig mand bragt til Køge Sygehus, hvor han afgik ved døden. 6 yngre mænd ved sygehuset anholdt. Deres rolle og omstændigheder i sagen undersøges. Takniske undersøgelser foretaget på Nylandsvej,” – Lyder det.

Hvad de seks unge mænd har med sagen at gøre, og hvorfor de var ved sygehuset, melder historien intet om, og politiet har ifølge Ekstra Bladet på nuværende tidspunkt heller intet motiv for overfaldet på den 21-årige.

”Det er vi ved at undersøge. De anholdte er kommet med nogle forklaringer, som ikke helt passer,” – Lyder det fra Lars Galasz, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Polit.