Røver blev låst inde i 7-Eleven: Nu er 31-årig mand udvist

16/02/2021 16:20

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 31-årig mand forsøgte i september sidste år at røve en 7-Eleven i Aalborg, men det endte overhovedet ikke som han havde håbet på.

Det kunne nok ikke have gået meget værre, for en 31-årig mand, der omkring klokken 02 en september nat, besluttede sig for at røve en 7-Eleven i Aalborg.

Da han ankom til butikken, råbte han ”Åben kassen”, men sådan skulle det ikke gå – Det skriver Nordjyske.

I stedet for at åbne for kassen, skyndte ekspedienten sig ud ad en bagdør, og låste derfra hele butikken af, så den 31-årige mand pludselig var fanget. Det gik dog ikke op for manden med det samme.

Først forsøgte han selv at åbne pengekassen, men måtte til sidst opgive. Han forsøgte derefter at tage benene på nakken, og først her gik det op for manden, at han bogstaveligt talt var blevet fanget i sin egen forbrydelse.

Det lykkedes dog alligevel for manden, ved hjælp af en stor kniv, at få åbnet en dør, og flygte fra stedet. Til alt held, tabte han under flugten en taske, og dna fra denne, første politiet direkte til gerningsmanden, som nu kan se frem til 10 måneders fængsel, for derefter at blive udvist til Tyrkiet.