Politiet måtte rykke ud til anmeldelse om vold i hjemmet: De så håndbold

28/01/2021 13:35

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En mand troede at der foregik vold inde hos naboen, og kontaktede derfor politiet. De viste sig blot at være en sag om passion for håndbold.

Var man så heldig at overvære en af de mest dramatiske sportsbegivenheder i mands minde, da Danmark i går besejrede Egypten efter to gange forlænget spilletid og efterfølgende straffekastkonkurrence, forstå du måske godt hvorfor der var høj volumen hos naboen.

Landskampe får gerne følelserne frem og folk op af sofaen, specielt når opgøret er så intenst som tilfælde var i gårsdagens kamp.

Der var et væld af høje lyde inde fra naboen, råb og bump, og en beboer i et lejlighedskompleks i Jyderup blev derfor bekymret for sine naboer. Han kontaktede med det samme politiet, som var hurtige til at rykke ud. Det viste sig så ikke at have været nødvendigt.

I døgnrapporten fra Midt- og Vestjyllands Politi fremgår episoden.

Her beretter ordensmagten om en noget forvirret familie, der kunne åbne døren for betjentene. Familien måtte indrømme at have råb og hoppe rundt som resultat af den yderst spændene håndboldkamp, men kunne hurtigt afvise påstanden om vold i hjemmet.

Det var derfor en opgave hurtigt overstået for politiet, der garanteret med et smil på læben kunne køre fra stedet igen. Om familien holder lidt igen, næste gang der er dramatisk håndbold på skærmen, må tiden vise.