Politiet efterlyser oplysninger om bil i drabssag

13/12/2021 20:31

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Politiet efterlyser oplysninger om bil i drabssag

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu billeder af den bil, som blev fundet tæt på gerningsstedet til skuddrabet i Herlev den 7. december.

En sort personbil blev fundet i umiddelbar nærhed af gerningsstedet til skuddrabet på en 21-årig mand og drabsforsøget på en 25-årig på Krebsedammen i Herlev. Siden er bilen blevet undersøgt minutiøst for spor - og politiet hører meget gerne fra vidner, der har bemærket bilen i timerne op til skyderiet, som fandt sted i tiden før politiet modtog anmeldelse om, at en hårdt såret mand var blevet bragt ind til Herlev Hospital. Manden var kommet til hospitalet kort før kl 01 tirsdag den 7. december 2021.  

Bilen er en sort Skoda Roomster årgang 2011 med registreringsnummer GW24064. Den er stjålet fra sin retmæssige ejer den 1. december 2021. Politiet hører meget gerne fra vidner, der har set bilen i timerne op til skyderiet.

Samtidig søger politiet også vidner, der i tiden umiddelbart efter forbrydelsen, så den 25-årige mand, som blev såret ved skyderiet. Manden blev samlet op af en god borger, da den hårdt sårede 25-årige stod ved krydset Kredsedammen/Ring 4 kl ca. 00:45 i tiden kort efter skyderiet. Vidner der har set den sårede mand, hører politiet meget gerne fra. 

”Der pågår intensivt efterforskning. Lige nu er der dog ikke øvrige ting, vi kan dele med offentligheden, siger politiinspektør Michael Hellensberg. Vidner kan kontakte Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448