Politiet beder offentligheden om hjælp i sag om drabsforsøg

09/02/2021 14:12

|

Redaktionen

Foto: Københavns Politi

Mest læste i dag

Københavns Politi har nu offentliggjort billeder af en formodet gerningsmand, der er mistænkt i en sag fra den 3. april 2020.

Politiet søger nu offentlighedens hjælp i deres søgen efter en person mistænkt for mordforsøg – Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om en sag fra den 3. april 2020, hvor to personer, med henholdsvis en pistol og en maskinpistol, jagtede en anden gruppe personer til fods. Mere skete der ikke, da gerningsmændene opgav deres jagt.

Politiet betragter dog stadig sagen som drabsforsøg, og det er i denne forbindelse Københavns Politi, beder om hjælp fra offentligheden.

”Vi har anholdt en række personer for drabsforsøget, men har brug for hjælp for at få de sidste stillet til ansvar. Vi vil derfor meget gerne i kontakt med enhver, der så episoden eller på anden vis kender noget til sagen,” – Lyder det fra politikommissær Rasmus Nielsen, der tilføjer:

”Vi vil også meget gerne i kontakt med de personer, som blev forfulgt af de bevæbnede gerningsmænd,”

Den mistænkte, beskrives som: Mand, mørklødet, højere end 180 cm, spinkel af kropsbygning. Iført hvid eller lysegrå hættetrøje, sort bandana/tørklæde over munden, mørke/grå arbejdshandsker, sorte joggingbukser, sorte strømper og sorte sko med hvide såler, og sidst men ikke mindst, bevæbnet med en maskinpistol.