Politi: Vi genoptager denne indsats

10/12/2021 13:58

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

I dag træder en række nye restriktioner i kraft.

Blandt andet lukker nattelivet.

Københavns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de vil være ekstra synlige, for at sikre at reglerne bliver overholdt

Som en konsekvens af de seneste ugers stigende smittetal bliver der fra i dag indført flere nye restriktioner. Blandt andet lukkes nattelivet midlertidigt, restaurationer skal holde lukket mellem kl. 24-05 og i samme tidsrum forbydes salg af alkohol fra kiosker, butikker etc. 

Derfor vil Københavns Politi i den kommende tid omlægge vores nattelivsindsats, så patruljerne fokuserer på, at de nye restriktioner overholdes.  

»Vi vil i den kommende tid besøge barer, restaurationer, tankstationer og kiosker for at sikre, at alle kender de nye restriktioner og overholder dem,« siger ledende politiinspektør Peter Dahl.

I første omgang vil patruljernes fokus være på dialog og vejledning om restriktionerne. 

»Vi har efterhånden stor erfaring på det her område fra de seneste perioder med øget smitte og deraf følgende restriktioner, og det har de erhvervsdrivende også. Dem har vi et godt samarbejde med og vores indtryk er, at langt de fleste gør sig umage for at overholde de gældende regler. Det forventer vi også, vil være tilfældet denne gang,« siger Peter Dahl. 

Læs mere om de gældende restriktioner her.

Restriktionerne gælder frem til den 6. januar 2022.