Politi: Har du set denne mand?

16/09/2021 13:32

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Politiet søger hjælp til identifikation af medgerningsmand

Lørdag den 7. august blev en nu 21-årig mand varetægtsfængslet, sigtet for at have begået to voldelige overfald i Aarhus midtby natten forinden. Nu beder Østjyllands Politi offentligheden om hjælp til at få identificeret den formodede medgerningsmand.

Østjyllands Politi fik natten til lørdag kl. 01:15 en anmeldelse om et røveri, hvor en 24-årig mand fra Aarhus var blevet overfaldet med slag og spark. Den 24-årige havde sat en pose med alkohol uden for sin hoveddør i Frederiksgade, idet han kortvarigt skulle ind og hente noget. Da han igen kom ud, havde to personer taget posen, og var på vej væk fra stedet.

Den 24-årige råbte efter dem, at det var hans pose, og forsøgte at få den tilbage. Herefter vendte de to mænd retur og overfaldt ham med adskillige slag og spark på kroppen og i hovedet.

Endnu et overfald

Få minutter senere fik politiet en ny anmeldelse fra Christiansgade, hvor det viste sig, at det var de samme to mænd, der var på spil igen. Her blev to mænd på 25 og 27 år overfaldet. Den ene blev slået flere gange, og der blev også stukket ud efter dem begge med en skarp genstand.

Kort efter fik politiet anholdt den nu 21-årige mand, der få timer senere blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i sagen. Der er nu også rejst tiltale mod ham, og sagen er berammet til slutningen af oktober.

Det er dog endnu ikke lykkedes politiet at få identificeret medgerningsmanden, hvorfor der nu offentliggøres et billede af den formodede medgerningsmand.


Han beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • Ca. 18-20 år
  • Ca. 175-180 cm høj
  • Lyst hår i ”armycut”
  • Mørke øjenbryn og stritører

Har man oplysninger om, hvem manden på billedet kan være, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

Foto: Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi