Politi: Har du set denne episode eller denne bil?

26/10/2021 15:11

|

Christina Hansen

Shutterstock.com

Mest læste i dag

Klokken 16.12 fik politiet en anmeldelse om, at en mand få minutter tidligere var blevet overfaldet midt på gaden på Rosen, Holbæk.

Politiet fik på stedet kontakt til en 29-årig mand fra Holbæk, som var lettere forslået efter overfaldet, ligesom politiet også fik kontakt til nogle vidner.

Herefter blev det klarlagt, at to mænd var sprunget ud af en sort personbil og havde overfaldet en 29-årig mand, mens en tredje mand også med relation til bilen observerede.

Efter overfaldet flygtede de mistænkte i den sorte bil, hvis nummerplade vidner aflæste og videregav oplysningerne til politiet.

Senere fandt politiet bilen efterladt i Ladegårdsparken, men uden personer i.

En større eftersøgning med flere patruljer, herunder hundepatruljer, blev iværksat i beboelsesområdet i et forsøg på at få identificeret en eller flere af overfaldsmændene.

En hundepatrulje bemærkede herunder en mand hastigt løbe væk for at gemme sig i et buskads.

Politihunden havde dog ikke besvær med at finde manden, som var en 19-årig mand fra Holbæk.

Da han var i besiddelse af knap 76 gram hash, en digitalvægt og et mindre kontantbeløb, blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Ved en ransagning på hans bopæl fandt politiet ikke yderligere effekter af politimæssig interesse, hvorefter han blev løsladt.

Under politiets arbejde i beboelsesområdet gav en mand anledning til uro ved at blande sig i diverse politiforretninger, som var uvedkommende for en 33-årig mand fra Holbæk.

Til sidst måtte politiet frihedsberøve ham for at få arbejdsro i området, og hans adfærd medførte tillige en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Han blev løsladt først på aftenen efter ca. tre timers ophold hos politiet.

Hele efterforskningen medførte en forøget politimæssig tilstedeværelse i beboelsesområdet i både efterforskningsøjemed, men også i præventiv og tryghedsskabende tilstedeværelse fra politiets side.

Ingen er endnu blev sigtet for overfaldet på den 29-årige mand, men efterforskningen fortsætter i et forsøg på at få de mistænkte identificeret.

Politiet vil gerne i forbindelse med personer, der enten har bemærket overfaldet i Rosen, Holbæk, eller som har set den sorte personbil, der som flugtbil blev forladt og efterladt i Ladegårdsparken efter overfaldet.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.