Politi efterlyser vidner og ofre: Var du her?

22/11/2021 14:37

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi efterlyser de to personer, som natten til lørdag den 13. november blev udsat for et overfald i Helsingør.

Tre formodede gerningspersoner er sigtet i sagen, og som led i efterforskningen er kontakten til de forurettede relevant. Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra vidner til hændelsen

Tre unge mænd overfaldt klokken lidt i 1 natten til lørdag den 13. november 2021 to personer i krydset ved Bjerggade og Stengade i Helsingør. De to ofre samt eventuelle vidner vil Nordsjællands Politi gerne i kontakt med.

Via videoovervågning kunne overfaldet følges, og Nordsjællands Politi sendte straks patruljer til stedet. Kort fra gerningsstedet blev tre personer, som passede på signalementerne fra videoovervågningen, udfundet, anholdt og sigtet for vold. Imidlertid var de to forurettede forsvundet fra stedet, og det har ikke efterfølgende været muligt at finde frem til deres identitet. Derfor efterlyses de nu af Nordsjællands Politi.

- Vi kan se på overvågningsvideoen, at to personer bliver udsat for både slag og spark, så vi har en formodning om, at de har pådraget sig skader som følge af overfaldet. Det har dog ikke været muligt at finde frem til de to personer, og de har heller ikke selv henvendt sig til os. Som led i efterforskningen vil vi dog meget gerne tale med dem, da deres udsagn kan have betydning for sagens videre forløb, fortæller politikommissær i Nordsjællands Politi Daniel Seiler-Holm.

De forurettede samt borgere, som var vidne til overfaldet eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.