Politi efterlyser vidner: 83-ÅRIG BLEV VOLDSOMT OVERFALDET OG FIK BEN KØRT OVER AF TO UNGE MÆND

14/09/2021 08:58

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Klokken 12:30 lørdag var en 21-årig kvinde vidne til, at en 83-årig mand blev overfaldet af to unge mænd på Teglgårdsvej i Ringsted.

Kvinden fortæller til politiet, hvordan den ældre mand kom gående med sin hund og blev overfaldet, da han påtalte to unge mænd, som kom kørende på en knallert på fortovet.

Herefter sprang den ene af de to unge mænd af knallerten og skubbede en 83-årige mand omkuld, hvorefter den anden kørte den 83-åriges ben over med knallerten.

Men det stoppede ikke her. Den 83-årige prøvede herefter at tage et billede med sin telefon af de to gerningsmænd, men de rev telefonen ud af hænderne på ham og smed den i jorden, fortæller kvinden til politiet.

Efterfølgende henvendte kvinden sig til den 83-årige mand, men den ældre mand gav udtryk for, at han ikke ønskede at anmelde overfaldet, da han skulle til familiesammenkomst.

Politiet efterlyser nu den 83-årige mand, da hans vidneudsagn er afgørende for at identificere de to gerningsmænd. –

“Det handler om, hvad offeret har oplevet, og om det så er noget, politiet skal gribe ind overfor. Så kan vi måske finde de to på knallerten og dermed stoppe en adfærd, som er meget uhensigtsmæssig overfor andre mennesker,” siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Camilla Schouw Broholm til TV Øst.

Man kan henvende sig til politiet på 1-1-4, hvis man kender den 83-årige, eller har oplysninger der kan identificere de to gerningsmænd.