Politi efterlyser vidner: 16-årig ramt af bil

20/09/2021 14:34

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Klokken 13.32 søndag anmeldte faderen til en 16-årig pige fra Odsherred, at hun dagen forinden var blevet ramt af en bil, da hun opholdt sig på parkeringspladsen bag Aldi på Torvesvinget i Vig lørdag aften mellem kl. 22.00-23.00.

Den 16-årige, som var sammen med nogle venner, var blevet ramt af bilen, så hun faldt og slog hovedet.

Efter uheldet tog den 16-årige hjem, men blev tiltagende dårlig i løbet af aftenen

Natten til søndag tilkaldte et familiemedlem til den 16-årige en ambulance, og hun blev kørt til sygehuset til behandling for sit hovedtraume.

Den 16-åriges tilstand gjorde, at hun var ikke egnet til at blive afhørt til sagen.

Søndag nat fik politiet melding fra sygehuset om, at den 16-åriges tilstand var alvorlig, og det har endnu ikke været muligt at afhøre den 16-årige.

Siden anmeldelsen har politiet efterforsket sagen, for at få afklaret, hvem der førte bilen på uheldstidspunktet og få klarlagt omstændighederne omkring påkørslen.

Efterforskningen førte politiet frem til bilens ejer, som blev afhørt til sagen.

Mandag morgen opsøgte politiet en 17-årig ung kvinde fra Odsherred, som er mistænkt for at have ført bilen på uheldstidspunktet, hvor de to unge kvinder opholdt sig på parkeringspladsen sammen.

Den 17-årige indvilligede i at lade sig afhøre til sagen og fulgte med til politistationen.

Den unge kvindes værge var forud for dette blevet orienteret, og de sociale myndigheder blev tilkaldt til at deltage i afhøringen, som er praksis når unge under 18 år er mistænkt i en sag.

Politiet følger op på den 16-åriges tilstand og efterforsker fortsat sagen, for at få belyst uheldssituationen.

Vidner, der opholdt sig på parkeringspladsen i på Torvesvinget i Vig sent lørdag aften, som kan komme med oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.