Tricktyveri i Fakta: Politi efterlyser to mænd

11/01/2022 13:42

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Klokken 20.50 mandag fik politiet den første anmeldelse fra personalet i supermarkedet Fakta, Ejbyvej, hvor to mænd kl. ca. 20.30 havde stjålet flere kartoner cigaretter fra området ved kasserne.

To mistænkte mænd var kommet ind i forretningen, hvor den ene afledte en medarbejders opmærksomhed, mens den anden derefter stjal cigaretterne, inden de forlod forretningen.

Klokken 20.51 anmeldte så personalet fra supermarkedet Spar, Ejbyvej, at to mænd netop havde stjålet kontanter fra kassen.

Også i dette tilfælde var en medarbejder blevet lokket væk fra kassen, hvorefter den anden mand lykkedes med at få lukket kassen op, så kontanter kunne stjæles.

Herefter forlod de to mænd supermarkedet på ukendt måde med udbyttet.

I seneste sag om tricktyveri i et supermarkedet har politiet følgende beskrivelse af de to mistænkte mænd:
A: Mand,
20-30 år,
175-180 cm,
Kropsbygning: Spinkel,
Hudfarve: Brun,
Talte: Dansk,
Iført: Sort hue, sort tracksuit og sorte sko.

Derudover bar han en sort halsedisse, og

B: Mand,
20-30 år,
180-190 cm,
Kropsbygning: Kraftig,
Hudfarve: Brun,
Talte: Dansk, Iført: Sort hue,
Sort halsedisse, sort tracksuit og sorte sko.

Politiet har nu optaget to rapporter om tricktyverier og vil i den forbindelse undersøge, om de to mænd kan mistænkes i begge sager ud fra fremgangsmåden.

Lokalpolitiet i Køge vil gerne i forbindelse med personer, der måtte have observeret de to mænd ved et af de to supermarkeder eller måske set et transportmiddel, som de har benyttet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.